top of page

Bwindi Batwa Cultural Organization

BBCO er en ideell organisasjon som har til formål å skape et bedre samfunn for Batwaene (tidligere kalt pygmeer) i området rundt Bwindi Impenetrable Forest nasjonalpark i Uganda, og da særlig i landsbyen Buhoma. Dette er en folkegruppe som lenge har vært marginalisert og som BBCO hjelper med å tilrettelegge et godt og meningsfullt liv. Dette gjennom å bedre tilgangen til landbruk, kultur, helse og utdanning. BBCO har ca 10 mål som benyttes til landbruk der overskuddet går til å støtte den lokale barne/ungdomsskolen.

Gartner Ulf sitter som styremedlem i BBCO og har vært med siden starten i 2012. Han har ansvar for å administrere sosiale media på veiene av BBCO samt arrangerer besøk under safariturer til Uganda.

Vennskapsforholdet mellom BBCO og Vie andelslandbruk vil være i form av moralsk støtte og informasjonsutveksling vedrørende landbruk. Om du ønsker å bidra med donasjoner til barn i Buhoma, så kan du ta kontakt med Ulf eller skrive til oss via skjemaet under her.  Donasjoner vil i all hovedsak gå til den lokale barneskolen i Buhoma. 

IMG-20181029-WA0003-Edit.jpg
_DSC0613.jpg
Batwa (1 of 1)-15.jpg
_DSC0624.jpg

skriv til

oss

Success! Message received.

bottom of page